Latvijā zināmi mūziķi apvienojušies duetā un gada nogalē izdos plati

Raksta attēls - Latvijā zināmi mūziķi apvienojušies duetā un gada nogalē izdos plati Publicitātes foto

15.11.2016 / Parmuziku.lv

Projektu "Dora" veido domubiedri Jānis Šipkēvics un Gatis Zaķis, zināmi no grupas "Instrumenti". Mūziķi šī gada nogalē, 28. un 29. decembrī, Kaņepes kultūras centrā divos koncertos prezentēs "Dora" debijas plati "Two Sides".

Projekta "Dora" līdzšinējo eksperimentu ierosmes pamatā ir bijuši kopdarbi mijiedarbībā ar citām mākslās formām - teātri, vizuālo mākslu, video - islandiešu mākslinieces Berglindas Jonas Hlinsdotiras kustīgās skulptūras un skaņu instalācijas “Stitching and Mending” un “The Changing Room" Reikjavīkā, Oslo un Viļņā.

"Doras" mūzika izskanējusi Māras Ķimeles izrādē “Aspazija” JRT, Kristapa Epnera video darbā “Vingrinājumi” galerijā Noass. Šī gada oktobra beigās "Dora" uzstājās "Zemlikā" - mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālā Durbē.

Biļetes uz "Dora" koncertiem Kaņepes Kultūras centrā var iegādāties ekase.lv.

ParMuziku.lv

ParMuziku.lv ir online mūzikas žurnāls, kurā iespējams izlasīt svarīgāko par mūziku Latvijā un pasaulē. Šeit vari atrast ne tikai aktuālās ziņas, ekspertu viedokļus, albumu, DVD un koncertu apskatus, bet arī informāciju par mūzikas biznesa ikdienā neredzamo pusi – autoru un izpildītāju blakustiesībām, ierakstu izpildījumu publiskajā telpā, kā arī mūzikas industriju kopumā.

Par LaIPA

Biedrība „Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) ir kolektīvā pārvaldījuma organizācija, kur apvienojušies pašmāju un ārvalstu izpildītāji un fonogrammu producenti, lai iestātos par savām tiesībām un saņemtu taisnīgu atlīdzību par savu fonogrammu izmantošanu Latvijā un ārvalstīs. Vairāk

Sazinies ar mums!